138259229wfqwqf

Der opstod brand i maskinrummet på et containerskib under dets sejlads.

Natten til den 19. juni modtog Transportministeriets East China Sea Rescue Bureau en nødmelding fra Shanghai Maritime Search and Rescue Center: Et panamansk flag containerskib ved navn "Zhonggu Taishan" brød i brand i dets maskinrum, ca. 15 sømil øst for Chongming Island Lighthouse i Yangtze-flodens udmunding.

1

Efter brandens udbrud blev maskinrummet spærret af.Skibet har i alt 22 kinesiske besætningsmedlemmer om bord.East China Sea Rescue Bureau fra Transportministeriet igangsatte straks beredskabsplanen og instruerede fartøjet "Donghaijiu 101" om at fortsætte med fuld fart til stedet.Shanghai Rescue Base (Emergency Rescue Team) er klargjort til indsættelse.

23.59 den 19. juni ankom fartøjet "Donghaijiu 101" til hændelsesområdet og påbegyndte bortskaffelsesoperationer på stedet.

2

Klokken 1:18 den 20. reddede redningsmandskabet på "Donghaijiu 101" 14 nødstedte besætningsmedlemmer i to partier ved hjælp af redningsbåde.De resterende 8 besætningsmedlemmer blev om bord for at sikre fartøjets stabilitet.Alle 22 besætningsmedlemmer er i sikkerhed, og der er ikke rapporteret om tilskadekomne.Efter at have afsluttet personeloverførslen brugte redningsfartøjet brandvandskanoner til at køle skottet af det nødstedte skib ned for at forhindre sekundære hændelser i at opstå.

Skibet er bygget i 1999. Det har en kapacitet på 1.599 TEU og en dødvægtstonnage på 23.596.Den fører Panamas flag.På tidspunktet for hændelsen varbeholdervar på vej fra Nakhodka, Rusland, til Shanghai.


Indlægstid: 23-jun-2023